Velkommen til Outwell campingoplevelsen anno 2018

I mere end 20 år har vores design og teknologiske nyskabelser forvandlet familiers campingoplevelser.

I forbindelse med sortimentet til 2018 vil vi gerne sige tak til vores mediepartnere for deres hjælp med at udbrede vores budskab til det internationale fællesskab af campister.

Sammen har vi udviklet Outwell-brandet til det førende, førsteklasses og prisvindende brand for familiecamping, det er i dag. Vores tradition for at omsætte fantasi til innovative og stilfulde design med praktisk komfort er i en klasse for sig.

Vi udtænker de nyskabelser, andre forsøger at kopiere, men ingen overgår os. Vores slagord: kvalitet, innovation og omhyggelighed er kernen i vores virksomhed, og vores unikke design inspirerer familier til at få det optimale ud af friluftslivet.

Ved at bygge videre på dette solide fundament oplever vi stor succes på et krævende marked. Vores kvalitetsbevidste kunder ved, at vi ikke går på kompromis med at levere det bedste, og det har medført en vedvarende kundeloyalitet. Til 2018 har vi 16 fantastiske kollektioner af telte, fortelte, bustelte og tilbehør. Vi introducerer nye koncepter og modeller, herunder de nyeste Master Bedroom-sovekabiner og den banebrydende nye Air Flow Control-ventil til selvoppustelige liggeunderlag plus flere produkter end nogensinde før i de imponerende udstyrsserier.

Vi mener det, vi siger, og vi leverer succes. I vores pressesektion kan vi præsentere det næste kapitel i Outwells spændende fremtid. Vi vil bestræbe os på at tilbyde alt, hvad du har brug for til at levere spændende tekster, som vil fremme vores dejlige fritidsbeskæftigelse.

Alle henvendelser fra pressen, kontakt:

Lotte Simonsen - Marketing Director

pressemail@oase-outdoors.dk