MENU
0
Tel: +45 7050 5900
Mån - Fre
08:30-15:30

Nordic Coast serien

Uppblåsbar förtälte 
Avtagbar frontdor
Pole-free Seal System

Outwell Bay 380A
Show more ▼ Show less ▲

Uppblåsbar förtälte 
Avtagbar frontdor
Pole-free Seal System

Berätta mer om Nordic Coast serien

Vores oppustelige Power Air System teknologi gør det nemt at rejse disse flotte modeller, der giver kvalitetsbevidste campister i campingvogn en fleksibel pladsudnyttelse.

Vores smarte, stilfulde og eksklusive Outtex® Peak stof er vandtæt, kan klare et højt vandsøjletryk og har tapede sømme, der effektivt holder vejret ude. Det praktiske Height Adjustment System med skiver til højdejustering, det tætte Pole-free Seal System til tilslutning til campingvogne og de justerbare pløkstropper giver optimal brugervenlighed, og de selvlysende stormbånd med spænder, der er nemme at justere, styrker stabiliteten i kraftig vind. 

De formede luftrør giver ekstra højde, og de tonede vinduer med gardiner, der kan lynes til side, fronten, der kan åbnes helt, overdækningen på teltets side og PVC-understykket sikrer komforten. Brug Bay Annexe Sleep i stedet for en Bay sidevæg i forteltet i kombination med Outwell Rear Ventilation System, og opnå stor fleksibilitet til at regulere temperaturen og luftcirkulationen i teltet.

Därför ska du välja ett tält från Nordic Coast serien

Vattenpelare
3000 mm
Uppblåsbar
Power Air System