beställa INNAN 13.00 - da skickar vi DIN BESTÄLLNING IDAG (VARDAGAR)

beställa INNAN 13.00 - da skickar vi DIN BESTÄLLNING IDAG (VARDAGAR)

Tel: +45 7050 5900
Mån - Fre
08:30-15:30

Kundtjänst

Har du en fråga som behöver svar eller ett problem som behöver lösas? Chansen är stor att vi redan har svarat på frågan.

Vi har sammanställt svaren på de vanligaste frågorna som vi får och du hittar dem här.

För att hjälpa dig att hitta svaret på din fråga snabbt har vi delat upp frågorna i kategorier.

Välj vilken produktkategori din fråga gäller så hittar du ett urval av frågor och svar.

Vanliga frågor

Tält
 • Tält
 • Busstält
 • Mattor och underlag
 • Sovsäckar
 • Luftmadrasser och liggunderlag
 • Kylboxar
 • Campingmöbler
 • Campingtillbehör

I henhold til lovgivningen skal du henvende dig til den butik/forhandler, hvor du har købt det pågældende produkt.

Husk at medbringe kvittering samt dokumentation i form af billeder til beskrivelse af reklamationen.

Såfremt forhanderen ikke eksisterer længede er du velkommen til at kontakte os. 

Har du købt produktet her på siden, skal du kontakte kundeservice som vil kunne hjælpe dig. Du kan kontakte os her

Vi er desværre ikke bekendt hvilke telte vores forhandlere har udstillet, da det kan variere i løbet af sæsonen. Vi ved dog hvem der har udstillinger og disse informationer kan du finde på vores forhandlerkort - se her.

Vi anbefaler at kontakte forhandleren for at høre hvilke telte der er opstillet.

Alternativt henviser vi til vores show/messekalender, hvor du finder datoer for de udstillinger vi deltager på - se her

 

Din lokale Outwell forhandler har mulighed for at bestille reservedele hvis de ikke allerede har dem på lager. Vi skal dog gøre opmærksom på at ikke alle forhandlere yder den ekstra service at kunne bestille reservedele. 

Før du kontakter forhandleren er det vigtigt at være så godt forberedt som muligt. Du skal medbringe kvittering samt oplyse om produktionsåret for dit telt. Dette finder du på den etiket som sidder inde i sovekabinen. Der står normalt "O/A 16", hvilket betyder at teltet er produceret i efteråret 2016 og er en 2017 model.

Hvis du har købt produktet hos os er du velkommen til at kontakte vores kundeservice her

För optimal prestanda rekommenderar vi att du blåser upp Outwell-luftkanaler till maximalt 9 PSI. 

Kom ihåg att förändringar i omgivande temperatur påverkar lufttrycket i kanalerna. 

Om temperaturen faller efter det att du har rest tältet kommer lufttrycket att sjunka och du kan behöva justera det genom att pumpa i mer luft så att du kommer upp i 9 PSI för stadga och prestanda.

Om temperaturen stiger efter det att du har rest tältet, eller justerat för kallare luft, kommer lufttrycket i kanalen att stiga. Vi anger förvisso en säkerhetsmarginal, men det stigande lufttrycket kan vara avsevärt och vi råder dig att blåsa upp kanalen till ett lägre tryck när du reser tältet i kalla förhållanden, till exempel tidig morgon, så att du har marginaler för stigande temperaturer och därmed stigande lufttryck. För att undvika risken för skador ska du regelbundet kontrollera trycket och släppa ut luft vid behov.

Vi rekommenderar att du regelbundet kontrollerar lufttrycket som en del av den dagliga underhållsrutinen, då du även kontrollerar att tältpinnarna sitter fast och att stormlinorna är spända. 

Nedenfor finder du guide til hvordan du læser vores stregtegninger. 

Som hovedregel er vores tilbygninger produceret til at matche det specifikke telt i samme årgang. Dette er for at opnå den bedste kvalitet og ydeevne. På baggrund af dette kan vi ikke garantere at andre tilbygninger vil kunne passe på dit telte. 

Mange Outwell campister har erfaring med at mixe tilbygninger med forskellige teltmodeller og vil ofte have eksperimenteret med forskellige kombinationer. For at undersøge om en tilbygning passer til skal man først se nærmere på fastgørelsesmåden samt målene. Det er vigtigt at tilbygningen er lidt større end teltet - ca 5 cm i hver side og 5 cm i højden. 

Du finder her en guide til køb af tilbygninger her

Vind og stormskader er desværre ikke dækket af garantien. Test og fastsættelse af Outwell Wind Stabilizer System (OWS System) præstation og rangering på Beaufort skalaen, er baseret på Outwells viden og tilgængelig teknik på testtidspunktet. Outwell er ikke ansvarlig, hvis en senere udvikling viser, at Outwells viden og teknik er ufuldkommen eller forkert. Rangeringen af dette telt er opnået ved at opstille og teste lignende telte på Oase Outdoors ApS anlæg. Rangeringen er derfor ikke en garanti for egenskaben ved dette telt. Faktorer såsom varierende terræn, utilstrækkelige pløkker, sol, regn, temperaturer og andre vejrtyper, mangelfuld eller forkert opstilling af teltet og normal slid kan ændre teltets præstation i forhold til den specificerede rangering.

Ved udsigt til kraftig blæst udskiftes pløkkerne med specielle stormpløkker. Træk ikke pløkker op af jorden med bardunerne. Til stenede eller hård jord anbefales kraftigere u-formede pløkker.

Outwells Smart Air telte fremstilles efter de højeste standarder og af de bedste materialer på markedet. Det polyesterbomuld, vi anvender, er af meget høj kvalitet og er derfor naturligt vandtæt og åndbart, før det tages i anvendelse.

På grund af fremstillingsprocessen kan der være synlige nålhuller langs teltets sømme. Disse nålehuller skyldes ikke produktionsfejl, da de i løbet af kort tid lukker sig. De anvendte nåle er lidt tykkere end trådene og efterlader derfor et lidt større hul under syningen, men risikoen for vandindtrængning er meget lille. Faktisk er der tusindvis af nålhuller i hvert telt, som aldrig medfører vandindtrængning. Når hullerne bliver våde, udvides tråden, mens teltdugen krymper, så alt bliver forseglet. Dermed gøres teltet vejrbestandigt.

Når Smart Air stængerne (rør) pumpes op, kan nålhullerne blive strukket ud, så der kan forekomme vandindtrængning. For at afhjælpe dette problem anbefaler vi, at du før teltet anvendes i regnvejr, sprayer rørenes sømme på ydersiden med Outwell Waterguard eller en anden anerkendt imprægneringsspray, som er egnet til polyesterbomuld. Det kan eventuelt gøres på campingpladsen. Behandlingen anbefales til alle Outwells Smart Air telte af polyesterbomuld og påvirker hverken teltets øvrige vejrbestandighed eller materialets åndbarhed.

Efter behandlingen behøver du som regel ikke at foretage dig yderligere for at gøre teltet vejrbestandigt, men hvis du vil gøre mere, kan du vælge en af følgende to fremgangsmåder: Når teltet er rejst, kan du enten spule det med en haveslange eller vente på regnvejr. Hvis du spuler teltet, især omkring sømmene, strammes dugen, og tråden udvider sig. Det er bedst at spule teltet på en varm og tør dag, så det kan tørre hurtigt, og du om nødvendigt kan gentage processen. Uanset metode er det meget vigtigt at teltet er helt tørt for det pakkes ned igen. 

Stoffet har en vandskyende belægning, som sikrer at teltet er vandskyende. Belægningen øger stoffets vandtæthed, uden at åndbarheden går tabt. Ved langvarig brug slides belægningen af, uden at teltets/materialets generelle ydelse forringes, men om nødvendigt kan du påføre den igen ved at bruge en af de anerkendte, vandbaserede imprægneringer, som kan fås hos alle velassorterede sports- og fritidsbutikker.

Alle Outwells Smart Air telte af polyesterbomuld er både vandtætte og åndbare. Det er disse unikke, naturlige egenskaber ved materialerne, der gør dem til markedets bedste til campingformål. De dynamiske materialer er den bedste forudsætning for en komfortabel campingoplevelse uanset klimaet.

Hos Outwell fremstiller vi telte efter de højeste standarder og af de bedste materialer på markedet. De polyesterbomulds- og bomuldsmaterialer, vi anvender, er af meget høj kvalitet og er derfor gjort naturligt vandtætte og åndbare, før de tages i anvendelse.

Det er ikke vigtigt, at du gør teltet vejrbestandigt, før du tager på camping, men du skal være opmærksom på, at der kan være en vis vandindtrængning, første gang teltet anvendes i regnvejr. 

På grund af fremstillingsprocessen kan der forekomme synlige nålehuller langs teltets søm.  De vil dog lukke sig efter teltet har været udsat for vand, da dette får tråden til at tudvide, mens teltdugen krymper, så alt bliver forseglet. 

Når teltet er rejst, kan du udføre denne process på to måder: enten kan du spule teltet med en haveslange eller vente på regnvejr. Hvis du spuler teltet, især omkring sømmene, strammes dugen og tråden udvider sig. Det er bedst at spule teltet på en varm og tør dag, så det kan tørre hurtigt. Hvis nødvendigt gentages processen.

Stoffet har en vandskyende belægning, som bevirker at teltdugen i en vis grad er vandskyende. Belægningen øger derved stoffets vandtæthed, uden at åndbarheden går tabt. Ved langvarig brug slides belægningen, teltets/materialets generelle ydeevne forringes dog ikke af denne grund. 

Alle Outwells polyesterbomulds- og bomuldstelte er vandtætte og åndbare. Dette er netop de  unikke, naturlige egenskaber ved materialerne, som gør dem til markedets bedste til campingformål. De dynamiske materialer er den bedste forudsætning for en komfortabel campingoplevelse uanset klimaet.

Ja, det er altid en god idé at stille teltet op, før I tager af sted, så I er helt fortrolige med, hvordan det rejses og pakkes sammen igen.

Ja, det er muligt at købe stænger til døren/solsejlet via din Outwell forhandler. 

Yderligere oplysninger finder du her:

Upright steel poles 130 cm

Upright steel poles 200 cm

Der er temmelig sikkert tale om kondens. Fugt kondenserer når den varme indre luft mødes med en kold overflade og derved bliver en del vand bliver produceret afhængigt af forhold såsom vejrforhold samt antallet af mennesker i teltet. Moderne og fuldt forseglede telte er typisk de telte som oplever kondens. Kondens kan man minimere ved at anvende de udluftningsmuligheder som forefindes i teltet.

Er der ikke tale om kondens kan det eventuelt skyldes en syning som er defekt eller at teltet generelt mangler imprægnering.

Se vores video om reparation af en syning. 

Vi anbefaler, at du bruger en sømforsegler eller imprægneringsspray med jævne mellemrum omkring lynlåse, syninger samt på selve oversejlet. 

Vi fraråder nogen form for brug af gas-produkter indendørs eller i et telt grundet risikoen for kulilteforgiftning og brand. Vi anbefaler at du læser instruktionsmanualen inden brug.

Outwell producerer telte til normal feriebrug og de dermed ikke testet til brug i længere perioder.

Klik her for at se vores video - "Sådan pakker man et telt sammen"

Klik her for at se vores video - "Sådan reparerer du en teltbund"

Nedan hittar du vår guide till "Hur man byter en luftslang i ett Outwell lufttält"

Vi rekommenderar att du reparerar ditt tält med hjälp av högkvalitativ reparationstejp som Mcnetts Tenacious Tape, Gorilla Clear Repair Tape eller Tear Aid. 
Vilket är lätt tillgängligt hos friluftsbutiker eller på nätet.
Fäst detta på båda sidor av skadan för att behålla styrkan.

Vi rekommenderar att du kontaktar www.tenhoope.nl för tältreparationer när det handlar om en tjänst utan garanti.
De ger dig en offert för att reparera tältet 

I henhold til lovgivningen skal du henvende dig til den butik/forhandler, hvor du har købt det pågældende produkt.

Husk at medbringe kvittering samt dokumentation i form af billeder til beskrivelse af reklamationen.

Såfremt forhanderen ikke eksisterer længede er du velkommen til at kontakte os. 

Har du købt produktet her på siden, skal du kontakte kundeservice som vil kunne hjælpe dig. Du kan kontakte os her

Vi er desværre ikke bekendt hvilke telte vores forhandlere har udstillet, da det kan variere i løbet af sæsonen. Vi ved dog hvem der har udstillinger og disse informationer kan du finde på vores forhandlerkort - se her. Vi anbefaler at kontakte forhandleren for at høre hvilke telte der er opstillet.

Alternativt henviser vi til vores show/messekalender, hvor du finder datoer for de udstillinger vi deltager på - se her

Din lokale Outwell forhandler har mulighed for at bestille reservedele hvis de ikke allerede har dem på lager. Vi skal dog gøre opmærksom på at ikke alle forhandlere yder den ekstra service at kunne bestille reservedele. 

Før du kontakter forhandleren er det vigtigt at være så godt forberedt som muligt. Du skal medbringe kvittering samt oplyse om produktionsåret for dit telt. Dette finder du på den etiket som sidder inde i sovekabinen. Der står normalt "O/A 16", hvilket betyder at teltet er produceret i efteråret 2016 og er en 2017 model.

Har du købt teltet hos os er du velkommen til at kontakte os her

Tilbygningerne fra Outwell kan tilkobles med de fleste autocampere, MPV’ere og varevogne på flere forskellige måder, hvilket gør dem meget praktiske og brugervenlige.

Tilkobling med burrebånd

Burrebånd sørger for, at tilbygningen hurtigt og nemt kan fastgøres på køretøjets tagbøjler eller lignende.

Tilkobling med barduner

Barduner kan kastes over køretøjets tag og fastgøres på køretøjet eller spændes ud og fastgøres til jorden med pløkker.

Tilkobling med sugekop

Effektive sugekopper sættes hurtigt og nemt fast på køretøjet og fungerer som robuste og sikre fastgørelsespunkter.

Tilkobling med tagrende

Den forhøjede kant på tilbygningen kan nemt føres gennem køretøjets tagrende, hvis køretøjet skal stå sammen med tilbygningen under opholdet.

Tilkobling med magnetisk forbinder

En magnetstribe på Magnetisk Forbinder fastgøres på enheden og skaber en kanal, som tilbygningen eller Touring forbindersæt kan skydes ind i.

Tilkobling med Touring forbindersæt

Består af et bånd med forhøjede kanter og en ottetalsformet skinne til hurtig og praktisk afmontering fra køretøjet, når tilbygningen efterlades på pladsen. Også velegnet i forbindelse med tagrender.

Som hovedregel er vores tæpper produceret med henblik på at kunne passe til et givent telt indenfor samme årgang. Det kan dog som regel lade sig gøre at finde et tæppe som næsten passer, men vi kan ikke garantere dette.

Du kan dog benytte vores guide til at finde et tæppe som muligvis passer til dit telt. Du finder guiden her

Klik her for at downloade vaskeanvisningen til vores gulvtæpper.

Komfortområde:

Der er først for nylig blevet introduceret et officielt fælleseuropæisk system til vurdering og sammenligning af soveposers varmeegenskaber, og vi er glade for at følge denne standard. Den fastlægger, hvordan soveposer skal testes, måles og mærkes. En computerstyret forsøgsdukke med størrelse og facon som et gennemsnitligt menneske placeres i en sovepose og overvåges i et temperaturstyret klimakammer. Ved flere standardtest fremkommer der komfortområder for mænd og kvinder. EN13537 er standarden for kvalitetssoveposer, og den angiver en soveposes varmeegenskaber. Enhver soveposes isoleringsevner vil blive maksimeret med god isolering fra jorden med en madras eller et selvoppusteligt liggeunderlag fra Outwell.

Tcomfort • nedre komfortgrænse ved almindelig brug (kvinde).
Tlimit • nedre grænse, når personen krummer sig sammen ved almindelig brug (mand).
Textreme • den nedre temperaturgrænse for overlevelse (kvinde).
Tmax • øvre komfortgrænse uden overophedning (mand).

Ja, din nye sovepose kan maskinvaskes.

BRUGS- OG VASKEANVISNING

For at få størst mulig glæde af din sovepose, bør du følge brugs- og ejeinstruktionerne beskrevet nedenfor:

1. For optimal isolering ryst soveposen godt inden brug.
2. Åben altid soveposen efter brug og luft den godt.
3. Anvend om muligt en lagenpose til din sovepose for at forlænge soveposens levetid.
4. Pletrens soveposen med lunkent sæbevand og en svamp, hvis det er nødvendigt. Let snavs på soveposens overflade kan fjernes med en stiv børste.
5. Hvis soveposen er meget snavset, bør den maskinvaskes efter følgende instruktioner:

A. Anvend en stor industrivaskemaskine kun med roterende tromle.
B. Max. vandtemperatur 30°C.
C. Anvend et flydende vaskemiddel beregnet til finvask.
D. Skyl soveposen mindst 5 gange.
E. Pres vandet ud af soveposen eller centrifuger den i max. 20 sek., vrid IKKE soveposen!
F. Tørring: i tørretumbler ved lav temperatur med to tørrebolde, så dunen fordeles jævnt i soveposen og dunen får den rette fylde igen. Alternativt placer soveposen vandret henover et tørrestativ og lad den dryptørre. Hæng ALDRIG soveposen op til tørre – da soveposens fyld derved kan klumpe sammen.
6. Opbevar soveposen efter brug i den medfølgende opbevaringspose - derved bevarer dunen dens fylde.

ADVARSEL: Yderstof og fyldmateriale er brandfarligt. Anbring ikke soveposen i nærheden af åben ild!

Ja, din nye sovepose kan maskinvaskes.

BRUGS- OG VASKEANVISNING

For at få størst mulig glæde af din sovepose, bør du følge brugs- og plejeinstruktionerne beskrevet nedenfor:

1. For optimal isolering ryst soveposen godt inden brug.
2. Åben altid soveposen efter brug og luft den godt.
3. Anvend om muligt en lagenpose til din sovepose for at forlænge soveposens levetid.
4. Pletrens soveposen med lunkent sæbevand og en svamp, hvis det er nødvendigt. Let snavs på soveposens overfl ade kan fjernes med en stiv børste.
5. Hvis soveposen er meget snavset, bør den maskinvaskes efter følgende instruktioner:

A. Anvend en stor industrivaskemaskine kun med roterende tromle.
B. Max. vandtemperatur 30°C.
C. Anvend et fl ydende vaskemiddel beregnet til fi nvask.
D. Skyl soveposen mindst 5 gange.
E. Pres vandet ud af soveposen eller centrifuger den i max. 20 sek., vrid IKKE soveposen!
F. Tørring: i tørretumbler ved lav temperatur. Alternativt placer soveposen vandret henover et tørrestativ og lad den dryptørre. Hæng ALDRIG soveposen op til tørre – da soveposens fyld derved kan klumpe sammen.

ADVARSEL: Yderstof og fyldmateriale er brandfarligt. Anbring ikke soveposen i nærheden af åben ild!

I henhold til lovgivningen skal du henvende dig til den butik/forhandler, hvor du har købt det pågældende produkt.

Husk at medbringe kvittering samt dokumentation i form af billeder til beskrivelse af reklamationen.

Såfremt forhanderen ikke eksisterer længede er du velkommen til at kontakte os. 

Har du købt produktet her på siden, skal du kontakte kundeservice som vil kunne hjælpe dig. Du kan kontakte os her

Det er meget normalt at ens luftmadrasse kan tabe luft hen over nattet. Det skyldes temperaturændringer - luften "krymper" når den bliver kold og udvider sig når den bliver varm i løbet af dagen. 

Hvis luftmadrassen er helt fald efter en nat bedes du kontakte din forhandler for at købe et reparatinonssæt eller anmelde en reklamation hvis der er tale om dette.

Klik her for at se vore reparationskit 

De første gange man anvender et nyt selvoppusteligt liggeunderlag der har været pakket sammen i en længere periode bliver man ofte nødt til manuelt at puste luft ind i underlaget for at genaktivere celleskummet.

I henhold til lovgivningen skal du henvende dig til den butik/forhandler, hvor du har købt det pågældende produkt.

Husk at medbringe kvittering samt dokumentation i form af billeder til beskrivelse af reklamationen.

Såfremt forhanderen ikke eksisterer længede er du velkommen til at kontakte os. 

Har du købt produktet her på siden, skal du kontakte kundeservice som vil kunne hjælpe dig. Du kan kontakte os her

På emballagen finder du en etiket for angiver strømforbruget på det pågældende produkt.

Du har også mulighed for at finde det på vores hjemmeside. Find produktsiden med køleboksen og i detaljebilledelinien finder du informationen.

Venligst kontakt din lokale forhandler som vil kunne hjælpe dig med dette.

Hvis du har købt produktet hos os er du velkommen til at kontakte vores kundeserviceafdeling. Du kan kontakte os her

Skulle du behöva en reservdel under en viss tid kan vanliga reservdelar, såsom termostater, temperaturgivare, kretskort och utbytbara ljuskällor, handtag och gångjärn beställas till de flesta av våra kylboxar. För mer information och beställning av reservdelar, vänligen kontakta vår serviceavdelning.

Instruktioner för kassering av produkten finns i manualen.
Instruktioner om hur du demonterar produkten finns i manualen.

Hitta manualen här

I henhold til lovgivningen skal du henvende dig til den butik/forhandler, hvor du har købt det pågældende produkt.

Husk at medbringe kvittering samt dokumentation i form af billeder til beskrivelse af reklamationen.

Såfremt forhanderen ikke eksisterer længede er du velkommen til at kontakte os.

Har du købt produktet her på siden, skal du kontakte kundeservice som vil kunne hjælpe dig. Du kan kontake os her

Vi har desværre ikke reservedele til denne produktkategori.

Klik her for at se vores video "Sådan samler du en Asado grill"

I henhold til lovgivningen skal du henvende dig til den butik/forhandler, hvor du har købt det pågældende produkt.

Husk at medbringe kvittering samt dokumentation i form af billeder til beskrivelse af reklamationen.

Såfremt forhanderen ikke eksisterer længede er du velkommen til at kontakte os. 

Har du købt produktet her på siden, skal du kontakte kundeservice som vil kunne hjælpe dig. Du kan kontakte os her

Vanliga frågor - Webshop

Beställning
 • Beställning
 • Leveranssätt
 • Betalning
 • Returer
 • Reklamationer

Om du inte har fått orderbekräftelsen kan det bero på att den har hamnat i din skräppost.

Titta i mappen Skräppost och markera orderbekräftelsen som inte skräppost. I framtiden kommer din orderbekräftelse nu till inkorgen.

Din beställning skickas inom 1–3 arbetsdagar. Om produkterna mot förmodan inte skulle finnas på lager meddelar vi dig det via e-post. Våra produkter säljs på webbplatsen under förutsättning att de är tillgängliga.

Du kan inte ändra din beställning online.

Om du behöver göra ändringar i din beställning rekommenderar vi att du kontaktar vår kundtjänst snarast. 

Om du inte har fått fakturan kan det bero på att den har hamnat i din skräppost.

Titta i mappen Skräppost och markera fakturan som inte skräppost. I framtiden kommer din faktura nu till inkorgen.

Du kan alltid avbryta din beställning så länge den inte har skickats. Gör det genom att snarast kontakta vår kundtjänst på +45 7050 5900 eller använd vårt kontaktformulär.

Vi använder DHL som våra fraktpartner för leveranser i Storbritannien.
I fråga om transporter över 31,5 kg levereras dina varor med lastbil direkt till din hemadress. 

Samtliga paket skickas från vårt huvudlager i Danmark, och leveranstiden med DHL är normalt 3–4 arbetsdagar.

När din beställning har skickats från vårt lager skickar vi ett e-postmeddelande med faktura och spårningsnummer till dig. 

Kontakta vår kundtjänst på +45 7050 5900 eller använd vårt kontaktformulär här. 

Nedan hittar du fraktkostnaderna:

Leverans till din DHL-depå: £6

Gratis frakt när du beställer för mer än SEK 600,-

 

Du får din faktura så snart ditt paket lämnar vårt lager.

Vi accepterar följande betalningsmetoder: Visa, MasterCard och Paypal.

När vi har tagit emot paketet på vårt lager och har kontrollerat att allt är okej skapar vi en kreditnota. 

Om du inte har tagit emot varorna och vill avbryta din beställning rekommenderar vi att du kontaktar vår kundtjänst och informera dem om detta. De kan hjälpa dig.

Om du ångrar ditt köp och vill returnera produkten ska du använda vårt returformulär på www.outwell.com/sv-se/retur. Du kan returnera produkter med hjälp av retursedeln, och måste då logga in med ditt ordernummer och e-postadress. 

När du har registrerat din returförsändelse dirigeras du till DHL:s webbplats där du får mer instruktioner. Sedan måste du lämna in paketet på närmaste postkontor.

Produkten kan inte returneras mot postförskott eller utan postförsändelse.
Vi krediterar ditt konto när vi har mottagit och registrerat din retur.

Om du köper en produkt som har en defekt, till exempel materialfel eller tillverkningsfel, gäller reglerna i den danska lagen om försäljning av varor (Købeloven). Du kan klaga på produktfel inom 24 månader från leveransdatumet genom att kontakta oss via vår kundtjänst. Ange ditt ordernummer när du kontaktar oss. Om du kan ta ett foto av produkten kan det påskynda hanteringen. Kom ihåg att bifoga en kopia av kvittot. Du måste meddela oss om felet inom skälig tid och senast två månader efter det att du har upptäckt felet.

Behöver du fortfarande hjälp?

Vi hoppas att du hittade svar bland våra Vanliga frågor. Om inte är du välkommen att kontakta oss genom att klicka i en av följande rutor och fylla i kontaktformuläret. 

Vi kontaktar dig så snart vi kan. 

Reklamation: Om du har köpt din produkt för mindre än två år sedan, bör du kontakta Outwell-återförsäljaren där du har köpt produkten. Detta är det snabbaste sättet att få hjälp med ditt krav. 

Om du har köpt produkten från vår webbshop kan du skicka en reklamation till vår serviceavdelning här.

Allmänna frågor: Om du vill veta mer om våra produkter, har en fråga om en funktion eller någon av våra ritningar. Om du behöver råd för att välja rätt produkt och köpa den klickar du här

Reservdelar: Kontakta oss här om du letar efter reservdelar

Frågor om webbshoppen: Om du har frågor om produkter i vår webbshop är du välkommen att kontakta oss här.