beställa INNAN 13.00 - da skickar vi DIN BESTÄLLNING IDAG (VARDAGAR)

beställa INNAN 13.00 - da skickar vi DIN BESTÄLLNING IDAG (VARDAGAR)

Tel: +45 7050 5900
Mån - Fre
08:30-15:30

Historier fra Campingpladsen

Family on campingtrip

I løbet af de sidste par år har vi arbejdet hårdt på at udvikle og understøtte et Outwell-onlinefællesskab, hvor ligesindede campister kan få venner og dele det sjove.

Og naturligvis trække på den rigdom af viden sådanne fællesskaber oparbejder indenfor hele campingområdet. Sådanne selvhjælpsmiljøer er en fordel for dig, for du kan ofte få hurtige svar fra personer med førstehåndserfaring. 

Involvering i fællesskabet er vigtigt for at tilskynde og hjælpe folk til at lære de færdigheder, som vi mener, definerer en campist. Og det er noget, vi gerne vil fremme i vores fællesskab.

Følgende spørgsmål har været rejst: At sidde i solen på en god campingplads kan være afslappende, men gør det dig til en campist eller en person, der holder ferie i et telt? Vi mener, at det at lære campingfærdigheder og få erfaring i en lang række forskellige forhold er det, der gør dig til en campist. Det styrker selvtilliden, når du opdager, at du kan klare alle problemer. Det hjælper dig med at få mest muligt ud af dit udendørsliv. Det er derfor, vi er glade for at kunne præsentere Outwell Community Stories for at hjælpe alle Outwell-campister med at udvikle disse kompetencer. Vi elsker at se Outwell-campister hjælpe Outwell-campister. 

Fortæl os din historie
Hvis du har lyst til at fortælle os om en yndlingscampingplads og føler, at du kan skrive en anmeldelse og sende billeder efter vores format, så send en e-mail, og fortæl os om det. Vi er også altid på udkig efter frivillige skribenter til Outwell-fællesskabet til at skrive mere end fem rapporter om året. Vores mailadresse er editor@outwell.com

God campingtur! 

Camping in Carinthia

Camilla and her family had so much fun camping at Camping Brunner Am See in beautiful Carinthia, Austria. Read their story for inspiration for new camping family fun.  

Read the story
Udrustningsguide

Här får du rekommendationer om de bästa tälten, sovsäckarna, möblerna och tillbehören för den typ av resa du ska ta dig för.

Läs mer